Osmangazi Belediyesi Hacı Akkadın Tarman Ortaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin temel ilke ve amaçları doğrultusunda eğitim-öğretim faaliyetlerinin düzenlenmesi, kurum çalışanlarına, öğrencisine ve velisine ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda hizmet sunacak çağdaş, aydın, insan ilişkileri düzenli, memnuniyeti yüksek çalışan kadrosu ile ülkemizin verimliliğine ve Atatürkçü insan yetiştirmesine katkıda bulunacak Cumhuriyetin temel niteliklerine bağlı, geleceğe çağdaş insanımızı ulaştıracak, verimli bir çalışma yapmak.

Misyon: 1. a. Özgüven sahibi b. Bağımsız c. Kendi davranış ve hisleri için sorumluluk alabilen, d. Kendine ve başkalarına saygı duyan, e. Eşitliğe inanan, f. Topluma ilgi duyan, işbirliği yapmasını bilen, g. Sorun çözebilen, sorumluluk üstlenebilen, karar alabilen h. Yaratıcı, i. Yeni deneyimlere girmekten korkmayan, hataları gelişme için fırsat bilen öğrenciler yetiştirmek, 2. Sportif faaliyetlerde dereceye giren ekipleri olan bir model okul olmak. 3. Okulumuzun Fen liseleri, Askeri okullar, Anadolu liseleri, vb. okullara öğrenci vermede emsalleri arasında en iyi olmak.

Başarılar: 2015/2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SONUNDA OKULUMUZDAN MEZUN ETTİĞİMİZ 99 ÖĞRENCİMİZİN 17 Sİ ANADOLU LİSELERİNE,39 U ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİNE,,40 I DA M.T.A.L´NE YERLEŞMİŞTİR.

Saatler: 09:00 - 15:10
Isınma: DOĞALGAZ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: BASKETBOL TAKIMI MASA TENİSİ TAKIMI ATLETİZM TAKIMI
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak-Teknofest-eTwinning
Proje Çalışmaları: OKULUMUZ OKUYOR PROJESİ HEP BİRLİKTE BAŞARILI OLALIM PROJESİ HAFTANIN YILDIZ SINIFI PROJESİ
Kontenjan Bilgileri: 310 ÖĞRENCİMİZ VARDIR.

WEB - https://obhatoo.meb.k12.tr

Adres - MEHMET AKİF MAH. PİLİÇ SOKAK NO24 OSMANGAZİ / BURSA

Öğretim Şekli :TAM GüN

Yerleşim Yeri - BUSKİYE 10 DK.YÜRÜME MESAFESİNDE

Adres - MEHMET AKİF MAH. PİLİÇ SOKAK NO24 OSMANGAZİ / BURSA

Ulaşım 1. KENT MEYDANINDAN MUTLULAR MAH.GELEN DOLMUŞLAR. 2. ACEMLER METRO DURAĞINA 10 DK.YÜRÜME MESAFESİNDE. 3. 15-H ve B -15 belediye otobusleri onundengeciyor. 97-B17-B17A-B25-B27-B29-8L-31A-B16A yakin duraklardan geciyor.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3 KM